dagens makeup - en favorit

Vilken fruktansvär vacker Valborg vi fått. Är det fint väder bara för det är Kungens födelsedag?

Jag har iaf tillbringat dagen på jobbet. Det har varit en ganska lugn dag och jag hade bara en makeup på hela dagen. Jag kände igen kunden och det visade sig (så klart) att vi spelat fotboll mot varann. I 1/2 fall när jag känner igen någon så är det för att vi spelat fotboll mot varann.

Idag körde jag med ljust lock och markerad glob. Till det en bred eyeliner. Denna makeup är lite av min favorit!


Hahah, jag har "turen" att se väldigt skelögd ut här. Sexigt att kunna ha många looker!


kom så sminkar jag

Idag är det heldag på SkönaJag som står på schemat för mig.
Kom gärna in och hälsa på mig så ska jag lägga en makeup på dig så du blir valborgsfin!


De superduper snygga prickskuggorna från MIST. Otroligt mycket pigment och färgerna är otroliga!



årets uppfinning för brunetter

Ibland blir jag besviken på mig själv. I butiken har vi precis fått en något helt fantastiskt. Nämligen ett torrschampoo för brunetter. Varför jag är besviken på mig själv? Jo, för ett torrschampoo för brunetter är något som jag borde ha kommit på att uppfinna. Hjärnan bakom detta är Label.m.

Skillnaden på ett vanligt torrschampoo och detta är alltså att man slipper att bli vit i hårbotten, vilket man blir av de flesta andra. Det är perfekt om man har lite utväxt eller grått hår, då det täcker över det. Speciellt vid tillfällen då man vill känna sig extra fin, men inte hunnit färga utväxten. Håret får dessutom en grym volym och gör det lättare att styla och forma.


brunette dry shampoo by label.m

dagens makeup - en snabb turkos

Jag trodde att jag hade bloggat med mobilen här i helgen, men det verkar som jag måste öva lite på detdär eftersom det inte blivit någon uppdatering.

Detta är inte dagens makeup egentligen, utan hur jag såg ut i fredags när jag jobbade på SkönaJag.

Eftersom jag är tidsoptimist fick det bli en snabb makeup. Jag körde med en turkose skugga över hela locket, upp i bloben och upp till brynet i innekant. En rosa skugga i innevrån, under ögat och lite upp i bloben och en blå skugga i resten av globen. Turkos kajal på vattenlinjen och en blå eyeliner (som jag inte visste att jag hade men som var grymt snygg).



Ni glömmer väl inte att vara med och tävla?!!
                                                                     


20% rabatt på smycken

God morgon kära ni!

Vi har fått en grym deal med www.cocoo.se genom vår bloggfest. Alla som går in på deras sida och anger koden bloggfest får 20% rabatt på hela sortimentet.

Det ska jag göra!

    

ge mig tagg

Jag har verkligen ingen inspiration att blogga här just nu. Det händer så sjukt mycket saker för tillfället att jag har svårt att konsentrera mig på en sak.

Det händer mycket på bloggfestfronten med massa nya roliga sponsorer och bloggare. Ni som inte fått VIP inbjudan glömmer väl inte att anmäla er till "efterfesten" det kommer bli så grymt ball! Klicka HÄR för att komma dit.

Ni får hålla till godo med två banla bilder där jag gjort hår och mejk!
Bilderna var med i NöjesNytt.

                   

                   

tävling - vinn juicy couture

Ursäkta för dålig uppdatering idag.

Jag försöker gottgöra er genom att köra en tävling där ni kan vinna en parfym från Juicy Couture!

För att vara med och tävla så delar ni denna tävlingen vidare via er blogg och kommenterar här under när ni gjort det. Bus enkelt!

Lycka till!


Tävlingen avslutas 11/5!

tvåhundratio

Nu har jag även testat mitt andra colour riche lack från Lóreál. Färgen var helt underbar och gav täckning på en gång. Jag måste nog säga att jag gillar penseln, den gör det super smidigt att måla naglarna utan att kladda massvis.

Denna gång är det nr 210. Jag är dock förvånad över en sak. Och det är att detta lacket inte alls satt så bra som det ljusblå som jag snackade om häromdagen.


dagens makeup - brun sotning

Nu ska jag strax pinna iväg på fest med mitt kära Torpa FF. Det är alltid grymt roligt och jag förväntar mig en storslagen kväll då jag varit med och styrt upp festen.

Ikväll kör jag på en slags brun sotning.

              

             

             

vitare tänder

Tillhör du mängden av människor som inte är nöjd med ditt leende och tycker att dina tänder inte är vita nog?

Efter att ha forskat lite i ämnet så har jag kommit fram till några "göra-hemma" kurer som sägs ska hjälpa dina tänder att bli vitare. Jag har inte testat dom själv (eftersom jag har turen att ha ganska vita tänder, snea men vita). Här kommer dom iaf.

1. Använd insidan av ett citronskal och gnugga det mot dina tänder! Det kommer att ge dig vackert vita tänder!

2. Gnugga jordgubbar på dina tänder eller borsta dem med jorgubbar! Ett effektivt sätt att ge dig ett vitt leende och dessutom smakar det super gött!

3. Om du solar solarium, le brett i solariet i en minut då och då! Du kommer att få bländande vita tänder och en fantastisk bränna! Men var försiktig så du inte gör det för ofta eller för länge!

4. Köp ett tandskydd på någon sportaffär och forma det efter dina tänder, ta sedan på tandkräm på dina tänder (var noga med springor och hörn för bättre resultat) och ta på dig tandskydden, låt verka i 10-15 minuter.

Dessa tips var de bästa jag kunde hitta som jag inte tycker verkar smaka pyton. Sen finns det en uppsjö av tips om att borsta tänderna med salt och bicarbonat, men vem vill ha massa salt i munnen? Usch och fy.


"Vita men snea"
Bilden är tagen i Mexico nu i april (lägg märket till det underbart klara vattnet). Det har önskats en osminkad bild på mig utav några av er, och här har ni den.

dagens makeup - golden oriental

Jag är lite stressad. Tidsoptimist ni vet. Jag ska pinna iväg och jobba på SkönaJag nu. Kom gärna in och hälsa på mig.

Här kommer dagens makeup iaf. Den går i guld, rosalila och lila!


                       

                       


vackra tuva

Hittade ett par bilder från när jag fick äran att mejka Tuva Novotny, tror inte jag visat er dom förr.

              

             

nagellackens rolls royce

Jag måste inflika en liten sak om lacket som jag pratade om härom dagen, colour riche från Lóreál.

Satan i gatan vad bra det sitter. Jag har haft det på i 4 dagar och det syns inte en repa på dom. Det har jag nog aldrig varit med om förr trotts alla lack med olika funktioner och olika priser som jag testat.

Finns att köpa för ca 60 spänn på Kicks och Åhléns och det finns i massa snygga färger!


trumvirvel


Klicka här för att höra min radiodebut...




få längre naglar

Nu har jag precis kommit hem efter mitt första "riktiga" radioframträdande. Jag kände mig grymt mesig, men min mor sa att det lät kanon, och eftersom min mor är klok som en bok så tänker jag lyssna på henne.
Jag lägger upp en länk på mitt framträdande här när jag fått fatt på det.

Jag ska ge er ett litet tips på hur man får längre naglar!

Klipp av nageln rakt istället för att klippa den i en rundad form. Då blir nageln starkare i toppen och går inte av lika lätt. OCH för guds skull! Bit inte på naglarna och nagelbanden. Det kan göra att nageln släpper lite i sidorna och blir då mer sårbar för flisor!

                        
bilden är lånad från google

mediakåt

Ni har väl inte missat mig i Jönköpings Posten idag?!!

Och imorgon ska jag och Anna vara med i radio och prata om vår bloggfest, våra bloggar och vilka 10 jönköpingsbloggar som vi gillar att läsa. Missa inte det. Klockan 8.20-9.00 cirkus på Sveriges Radio Jönköping.

Klicka här för att komma till hemsidan där ni kan lyssna!

dagen i text

Jag har varit inne en sväng på Sköna Jag och jobbat idag. Eller jobbat och jobbat, jag har försökt lära mig produkterna lite bättre. Nu har jag skrivit upp vad alla produkter heter så jag kan plugga på det hemma.

Snart kommer Anna hit och vi ska planera kring vår bloggfest. Igår blev det klart med två stora kända sponsorer och det känns grymt kul. Som ni vet går mycket av min tid åt till att planera festen, men det är så värt. Det kommer bli grymt kul och jag vill gärna att ni kommer!

Så kolla här nedan och anmäl er NU!


små blå

Härom dagen fick jag två jätte fina nagellack. Ett pastell blått och ett rosa.

Lacken kom från Lóreál och hette colour riche. Nu har jag testat det blå lacket. Färgen blev grymt fin och borsten var helt platt, så det var väldigt smidigt att måla med den. Stort minus var dock att det krävdes 3 lager för att få en täckande färg. Och det tycker jag var lite tokigt med tanke på att lacket hette just "colour riche".


jelly kiss

IsaDora har kommit med världens bästa läppstift. Det var iof ett tag sedan dom kom, och jag har nämnt lite om dom tidigare, men ni måste bara testa dom!

Färgerna är helt underbara och passar perfekt nu i vår eller i sommar när man fått en fin brun färg. Dom innehåller massa fukt och ger en naturlig fin färg till läpparna.

Jelly Kiss från IsaDora alltså!


godis för håret

Jag tänkte komma med ett litet hårtips till er.

Lägg en inpackning i håret (och speciellt topparna) och låt den sitta i i håret en hel dag. Håret blir helt underbart mjukt och glansigt!

Nu när jag var i Mexico hade jag inpackning varje dag nere på stranden. Den skyddar mot solen och saltvattnet som annars torkar ut året och gör det frissigt.
Alla produkter och värmeprylar skadar håret och därför behöver vi ge vårt svall lite "lördagsgodis" då och då.

Det finns inpackningar att köpa i matbutiken, H&M, Kicks mm för en billig peng.

                   

nada

God kväll bästa ni!

Som vanligt har uppdateringen varit kass under helgen. Jag har spelat match och haft födelsedagsraj. Mycket utav min tid går åt till bloggfesten för tillfället. Det är sponsorer och inbjudningar för hela slanten. I fredags var vi på JNytt för att göra en intervjuv, så då får hålla ögonen öppna efter oss.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

dagens makeup - back to reality

God morgon!

Idag var jag grymt trött när klockan ringde. Jag är nog fortfarande ganska jetlagad efter resan. Jag kunde absolut inte sova igår trotts att det gick så bra natten innan.

Nu ska jag i alla fall pinna iväg till jobbet och verkligheten. Tjejerna har fotografering hela dagen så det ska bli kul att se resultatet av allt deras jobb.

Dagens makeup går i guld och brons. Avslutade med eyeliner med vinge och ljus kajal på vattenlinjen för att få en lite piggare blick.







(måste verkligen köpa mig en kamera)

BLOGGFEST JÖNKÖPING

Jag har ju susslat med ett projekt ett tag och nu kommer jag offentliggöra vad det är!

Tillsammans med en tjej som heter Anna så kommer jag den 18 maj att anordna en stoooooor bloggträff i Jönköping. Vi kommer hålla till på Karlssons Lounge i centrala Jönköping. 50 storbloggare kommer att vara inbjudna till VIP festen där det bjuds på modevisning, exklusiva goodiebags, tävlingar och massa annat kul.

Kl 22 kommer 350 andra inbjudna bloggare att komma till "efterfesten" där vi slår klackarna i taket fram till stängning. Massa utlottningar med festliga vinster kommer äga rum under hela kvällen.

Hur kul låter inte det va?

Jag älskar ju att fixa fester så detta är verkligen något för mig. Kolla gärna in vår blogg HÄR för att se hur festen utvecklas och vilka våra sponsorer är!

Ni kanske vill komma?!!


en liten gåva

Hej kära ni!

Nu är jag tillbaka i verkliga livet. Jag kan ju säga som så mycket att jag haft två helt underbara veckor i Mexico, men att det varit helt omänskligt varmt. Trotts att jag legat i skuggan 90% av tiden, burit solskyddsfaktor 45 och haft en tröja på mig så har jag fått massa färg.

När jag kom hem såg jag att jag fått en liten gåva på posten. UniqONE hette den. Det är en hårprodukt med massa finesser. Den återuppbygger skadat hår, tillför glans och elininerar frissighet, värmeskyddande, färgverarar, gör håret lättare att styla, ger en hållbar frisyr, förebygger klyvna hårtoppar och ger naturlig fyllighet. Låter det inte som världens bästa produkt så säg.

Nu ska den bara testas och se om den håller vad den lovar.


Ny kula

Pust! Nu är jag snart hemma i vackra Jönköping igen. Detta efter att ha rest i cirkus 24 timmar. Det är minsann en bra bit till Mexico. Från och med imorgon kommer jag försöka blogga som vanligt igen. Jag tänkte att jag skulle ha massa bilder på färgglada makeuper med mig hem som jag skulle kunna visa er. Men då det varit omänskligt varmt även på kvällstid, så har jag använt smink väldigt sparsamt. Nu tar jag nya tag och jag hoppas på att kunna inspirera er i färg och form under den stundande våren 2012!

back on track



Nu är jag snart på hemväg till Sverige igen! Jag hoppas ni har klarat er bra och är mig trogna trotts två veckor av dålig uppdatering.

dagens makeup - en gammal en

Jag hittade en gammal "dagens mejk" bild och den kändes väldigt mycket Mexico!
Jag älskar den gröna skuggan på locket, jag undrar jag vilken skugga det är....

                      

gratta mig!!

Idag fyller jag ååååår!

Jag älskar verkligen födelsedagar!
Vet ni vad jag fick i födelsedagspresent av min kära sambo? Jag fick uppgraderad klass på planet, och fick istället flyga första klass. Snacka om bra present!

Jag vet ikke hur vi ska fira min födelsedag här nere i Mexico, men vi kommer nog på något bra sätt!


Förra året fick jag detta jätte fina halsbandet av mina fina flickor!

give me blue iguana

Jag har ha begär efter detta underbara lacket ifrån china glaze!
Blue Iguana heter det och kostar cirka 100 spänn!

                   

pastell x4

Jag har fått en fråga om vart man kan köpa pastelliga ögonskuggor.

IsaDora har en grym palett med fyra jätte fina pastellfärger för typ 130 spänn och den finns på h&m, kicks, åhléns mm.

                     

no, no, no



Nu tog min fantasi helt slut. Jag vet inte alls vad jag ska skriva. Usch vad jobbigt. Är allt bra med er?
Kan ni inte kommentera vad ni vill läsa om i bloggen?!!

färgglad eyeliner

Halloj!

Jag tänkte dela med mig av ett litet tips till er. Det är hur man gör en eyeliner av en lösskugga.
Blanda bara lite skugga med lite vatten (det behövs bara lite, lite vatten). Sen är det klart! Hur smidigt som helst!

hållbar mascara



Hej!
Hoppas allt är bra med mig. Jag ligger säkert på stranden och gottar mig just nu. Något jag alltid införskaffar mig innan är en ny vattenfast mascara. Denna gång har jag testat Glam Eyes från Rimmel och jag är grymt nöjd. Den sitter verkligen helt stenhårt!

                              

     

RSS 2.0