Stockholm and back

Hej mina fagra läsare!

Just nu sitter jag på tåget från vår vackra Kungliga huvudstad. Jag älskar verkligen Stockholm. Ni som inte gillar Sthlm, eller föredrar det framför Gbg, ni har helt enkelt varit för få ggr i vår huvudstad.

Jag åkte iaf dit idag för lite av en inköpsresa. Som bekant håller jag ju på att hjälpa till och starta upp en make up och hårstyling utbildning. Dagens besök gick till anrika Smink & Perukmakar'n på söder, en makup artists dröm butik. Dom har allt ni kan tänka er och till riktigt bra priser.

Min makeup & hårstyling börjar iaf ta form nu. Har varit inne på skolan i veckan på ett möte om möbler till mitt klassrum och om uppbyggnad av mina lektioner. Det är nu bara 3 veckor kvar tills jag ska hålla min första lektion. Spännande!!

Jag ska göra dessa tjejer till de absolut bästa makeupartisterna i branschen.


26 år på gymnasiet

Idag har jag börjat på gymnasiet. HVSTY1 går jag, hantverkprogrammet-stylist. Det verkar vara en trevlig klass med 17 tjejer från olika delar av landet...
...men vänta nu! Är inte jag 26 år?!!

Jo serru! Jag har äntligen börjat mitt arbete som gymnasielärare imon makeup & hårstyling! Jag är så grymt happy!
Personalen i min arbetsgrupp har vekligen varit jätte rara från första stund. Det är så skönt att dom ser mig som expert på mitt ämne och låter mig styra upp saker och ting.
Jag har fått så mycket ansvar att det står mig över öronen och jag älskar det.

Just nu håller jag på att ta fram offerter från olika företag för att se vilka som har förmånliga priser för oss. Det är inte bara 100.000 olika sminkprodukter som ska fixas fram, det är allt runt omkring också. Allt från topz och remover till lysrör och studieböcker.

Måste ju berätta något komiskt också. Tidsoptimist som jag är så var jag ju ganska stressad i morse. Jag hade planerat vilka kläder jag skulle ha på mig, men när jag väl fick på mig dom så såg det inte alls bra ut. Drog på mig en annan tröja och andra jeans. Rrrrrriiiiiiitch! Brallan sprack över hela rumpan. PANIK! Fick till slut på mig något halvdant och sprang iväg. Då började det ösregna. Jag drog fram mitt paraply som jag varit smart nog att stoppa ner i väskan. Hinner bara fäll upp det innan en vind sliter till i det så två sånadär stålpinnar går av. Så om ni såg någon gå med ett paraply som såg ut som en kantarell i ösregnet idag, så var det kanske jag.Jag lär återkomma i detta ämnet längre fram, det kan ni skriva upp!

Adios!

oss intresserade emellan

Tja!

Jag måste tipsa er om en helt fantastiskt underbar sida. Jag vet inte vem den vänder sig till riktigt.
Ena stunden verkar den vända sig till sjukhus, andra stunden till salonger av olika slag, för att i nästa stund vända sig till mig och mig endast.

Dom har så mycket blandat bröte och jag älskar´t.
Som konsument går vi i butikerna på stan och köper frans-, & brynfärg, vax, puderpuffar osv för massa pengar. Ibland kan det vara helt hutlöst dyrt. Men denna underbara sida har fått mig att vilja förbruka hela min lön för jag vet att jag kommer få så mycket kul för pengarna.

www.comet.nu/shop 

Speciellt rolig är väl sidan kanske för oss som förbrukar mycket puderpuffar, remover, svampar mm.


talk about love

Hej kära läsare!

Jag har slitit ut min vänstra axel. Känns som fruktansvärd träningsvärk. Inte bra för en mua att ha axel problem. Det är tur att jag är arbetar med höger!

Idag har jag haft en såndär dag när jag tog fram allt jag ägde i sminkväg och bara körde. Det blev väldigt många olika munnar. Här är iaf min hjärtemun. Jag brukar använda Blend & Fix från Make Up Store som grund när jag ska måla läppar med något annat än läppstift.
Här har jag grundat med Blend & Fix och sen lagt på ögonskugga på läpparna. Funkar kanon!
Jag är kär i min Blend & Fix!Blend & Fix kan du även användas till att förstärka nyansen i din ögonskugga. Annars lägger du på din puderskugga ovanpå och vips har du fått en krämskugga! Eller varför inte blanda ut den med din concealer för att få en tunnare resultat. 
Det du ;)


Adios!

RSS 2.0