Nagellack - Bride to Be!

Min lilla mor har varit ute och fart runt i USA senaste veckorna, och när hon kom hem hade hon köpt med sig något till mig som verkligen uppskattas. Nämligen NAGELLACK! Och av mitt favoritmärke! Diamond strength, från Sally Hansen.
 
Dessa lacka har en förmåga att göra mina naglar grymt hårda och de sitter i evigheter. Färgen heter "Bride to Be" och är en kall silvrig färg. Love it!
 
Finns att köpa på Eleven bla och kostar runt 80 spänn.
 
 

dagens makeup - get this party started

Idag körde vi fest på dagens lektion med min stylistklass. Festmakeup stod på schemat och det var sån sjukt bra fokus att jag nästan blev sugen på att köra festmejk under alla kommande lektioner.
 
Dagen till ära körde jag på festmejk också. Det kanske kan tyckas att jag ofta kör kvälls/festmejk då jag gärna brassar på skuggor i massvis, men sen är jag ju lite festlig också ;)
Jag älskar kombon med dehär färgerna. Party, party!
 
Vad är kväll/festmejk för er?
 
 

Lösfransar på en apa

Idag har jag frilansat några timmar på Monki. De hade något evenemang idag, så jag har fäst lösfransar till förbannelse. Kul var det!

Dagen till ära kör jag på ett lock som går i isblått, turkos, brunt och svart. Passar bra en kylig och snöig lördag som denna.


RSS 2.0