dagens makeup - skönhet och välbefinnande

God morgon!
 
Idag är jag pigg, riktigt pigg. Gick och la mig super tidigt igår, och det känns verkligen idag. 
 
Dagen kommer gå i "skönhetens och välbefinnandets" tecken. Dagen kommer börja med en massage på Sköna Jag. Jag tränade med en av skolans PT elever i tisdags och kärde sedan fysträning med fotbollslaget på kvällen, och den träningsvärk jag tampats med sen dess vill inte släppa. Så va är då bättre än en massage?
 
Därefter ska jag pinna hem till Emilie. Hon har blivit min försökskanin och jag kommer att öva franspermanent på henne. Mina elever utför den behandlingen på salongen och då tyckte jag att det kunde vara på sin plats att även jag kan utföra en sådan behandling.
 
Sen ska jag till Style By PLUS, där mina elever i stylist11 har kundpass. Hårstyling och spamanikyr står på schemat för min del. Det ska bli så gött att bli ompysslad =)
 
Här kommer dagens makeup, som egentligen är gårdagens makeup.
Färg i massvis blev det. Gul, grön, turkos, blå och lila. 
 

Hannah - världens bästa Hannah

Idag har varit en grymt bra dag på jobbet. Jag har tillbringat hela dagen på salongen i stan tillsammans med stylist treor. De har varit väldigt självgående, så jag har pysslat med massa saker som jag bara skjutit framför mig. Dessutom har det hunnits med att göra ett upplägg inför en hel kurs som drar igång i januari!


När jag kom hem hade jag fått ett paket på posten. Jag slet upp det och fann följande...


Dagens makeup - guldbrun sotning

Halloj!
 
Idag kör jag på en brun sotning. Guldigt lock, brunt i ytterkant och under ögat. Eyeliner, mascara och svart kajal på vattenlinjen. 
 
 
Jag fick en fråga om vart vår elevsalong, Style by PLUS, låg. Den liger i centrala Jönköping på Östra Storgatan 39. Kom gärna in och hälsa på, eller varför inte boka en tid för en behandling. "Billigare än Ullared"!

dagens makeup - den sortens färger som behövs på hösten

God dag!
 
Jag har precis haft lektion med min stylist tvåa. De har varit helt självgående och jobbat med sin kalenderfotografering, så jag har kunnat fixa med massa annat under tiden.
 
Idag kör jag på en färgglad skuggning, det behövs färg ibland. Och jag tror minsann att jag inspirerade några av eleverna då vissa gick bananas med gärgerna idag.
 
Gult lock, lila i ytterkant av locket, turkos globskugga med en blålila skugga inbakad. Rosaröd, lila och svart skugga under ögat. Eyeliner med vinge och mascara, sen var det klart!
 
 
 
Jag ber om ursäkt för det gryniga bilderna :(
 

makeup för Monki

Idag är jag ledig från jobbet och jag hade massa planer för dagen! Tyvärr kunde jag inte hålla mig ifrån att gå till elevsalongen en sväng och kolla in min fantastiska klass med stylist tvåor som dagen till ära hade sitt första kundpass. Och det var allt en förjd att se tjejerna jobba i den näst intill fullbokade salongen. Var det inte ansiktsrengöring som gjordes så var det spamanikyr, uppsättningar, makeup eller hårvård. Grym klass!
 
Har jag sagt att jag älskar mitt jobb? Jag älskar mitt jobb! Och igår rodde jag hem ett helt sinnessjukt häftigt praktikjobb till mina elever. Jag längtar efter att få berätta det för dem hur de ska mejka och göra hår på en visning, samt hålla workshops för flera hundratals människor. 
 
Igår blev jag även kontaktad av Monkis huvudkontor om ett makeupjobb för dem. Jag tackade självklart ja! Jag får berätta mer om detta längre fram! Nu är det iaf fokus på morgondagen när jag har en makeup och hårkund!
 
Ganska osammanshängande inlägg kanske.
 
Vad gör ni i helgen?!!
 

Ombre nails

God kväll! Igår körde jag på "ombre" naglar. Ruskigt fint tycker jag och busenkelt att fixa själv!

Vad tycker ni?


Dagens makeup - tagga baluns

God dag!

Jag håller precis på och taggar inför kvällens baluns med fotbollen. Och tro mig när jag säger att jag är grymt taggad!

Kvällen till ära kör jag på en vitlilasvart sotning.


malmö, sotade ögon och dålig framförhållning

Halloj!
 
Nu är jag i Malmö och ränner med mor och bästa sis. Jag har höstlov denhär veckan och det gäller ju att utnyttja till max! 
 
Imorgon är det galej med min kära fotbollsklubb. Det är lite maskeradtema på kvällens aktivitet och jag vet inte alls vad jag ska ta på mig. Det enda jag vet är att jag kommer köra på mörka ögon och rosa eller röda läppar. Jag är mökta missnöjd över min framförhållning. Jag lever lite efter måttot "ska något göras, så ska det göras ordentligt".
 
Vad gör ni för bus i helgen?

RSS 2.0