hattmakaren på Halloween

Det är säkert ingen som missat att Halloween är på ingång. Detta amerikanska påfund...
 
Internationell som jag är så älskar jag Halloween med alla dess maskerader. Häromdagen var jag ju som bekant på 80-tals fest och på lördag blir en en liten variant av maskerad. Löve it!
 
Kommer ni klä ut er något i år?
 
Jag som hattmakaren...
Klädsamt va?!!
 
 

80-talet, vart tog du vägen?

Halloj!

Jag sitter nu på bussen hem från två dagars inspirerande kurs/kick off i Göteborg med jobbet. Vi har suttit i ämnesgrupper och diskuterat och det har varit otroligt lärorikt att sitta ner med ett gäng stylistlärare från andra skolor och bolla tankar.

Gårdagen avslutades med 80-talsfest. Jag måste säga att jag är glad över att inte behövt vara 27 år under det årtalet....


Dagens makeup - sommaren har blivit vinter

Äntligen minusgrader! Jag älskar att komma ut och känna kylan bita i kinderna.


Idag är jag på sköna jag och knegar. Jag har fyra makeuper bokade för dagen. Spännande!


Jag kör på mina favoritfärger idag. Orange, rosa och två nyanser av lila. En blå eyeliner till det och du är där!


Dagens makeup - dagen då snön kom till stan

Dagens...


dagens makeup - 10 sorters färg

För första gången på väldigt, väldigt länge så kör jag en dagens makeup.
 
Idag kände jag för massa färg och massa färg blev det. Inte mindre än 10 skuggor har jag använt. Alla kommer från 120 paletten som jag älskar så högt. Lägg till vit och svart kajal och mascara på det så har du min "dagen mejk".
 
        
 
        

en dag kvar till...

God kväll!
 
Idag har jag ägnat hela dagen åt det sista finliret på salongen inför morgondagens invigning. Det har blivit så förbannat fint att jag nästan blir tårögd. Dagen började med storstädning tillsammans med en stylist trea. Sen har det rullat på. 
 
Jag ska inte skriva så jätte mycket mer om dethär nu, ni börjar säkert tröttna. Efter nästa vecka ska jag försöka hinna börja blogga som vanligt igen, dvs inte massa snickasnack om salongen.
 
Glöm inte att komma på invigningen imorgon kl 14-15.30!
 

invigning!

Jag har ju helt missat att ge er en offentlig inbjudan till salongens invigning på fredag 12 oktober!
 
Ni är alla grymt välkomna kl 14-15.30 till vår nya salong Style by PLUS. Vi håller till på Östra Storgatan 39! Ni kommer ha chans till grymma små behandlingar till pyttesmå priser. Vi kommer även sälja ut massa proffsiga hårvårdsprodukter, smink och makeupredskap till grymma priser. 
 
Vad sägs om fransfärg, brynfärg och brynplock för 150 spänn? Makeuprådgivning från 100 kr, franspermanent för 170 kr eller hårstyling från 50 kr? Helt bananas!
 
Det hade varit jätte roligt om ni ville dyka upp. Om inte annat så kommer ni kunna boka tider inför framtida behandlingar.
 
                             

mässa och massa fix

Idag har det varit full rulle. Det är kul när det händer massa saker tycker jag, mindre kul dock att känna att man har massa saker man ligger efter med.
 
Tidig morgon började med att jag infann mig i salongen på stan. Just nu pågår en gymnasiemässa och självklart är vi där med PLUSgymnasiet. Förmiddagen gick åt att göra färgglade makeuper och stora hår på tjejerna i Stylist ettan som senare skulle upp på mässan. Sen bar det av dit även för mig under några timmar. Promota stylist stod på schemat, och det kändes som det gick ganska bra. Till min hjälp hade jag elever från alla stylist årskurser.
 
Jag träffade även på gamla kollegor och "mina tjejer". Dvs de stylisttjejerna som jag hade på min förra skola. Det var kära återseenden, från min sida iaf. 
 
Därefter åkte jag tbx till salongen i stan och fixade massvis. Det är bara 8 dagar kvar till nyinvigningen nu och jag har miljarder grejer att pyssla med. Egentligen hade jag tänkt att jag skulle sluta runt kl tre, men istället blev jag kvar till kl sex. Men oh boy vad fint det börjar bli. 
 
5 rum i centrala Jönköping innehåller vår salong och det kommer bli så otroligt mega bra. Ett rum för makeup, ett för hår, ett för naglar, ett för behandlingar (ansiktsrengöring, frans & bryn färg, franspermanent mm) och ett rum för färg och stilanalys. Dessutom har vi ett samarbete med JNytt som kommer att publicera våra arbeten varja månad. Woop! Woop! 
 
Låter det inte hur bra som helst?
 

dagar fyllda med smink

Har ni haft en bra helg? 
Det har jag. Jag har bla jobbat i butiken och haft massvis med härliga kunder. Och dessutom gjort en mejk på en trevlig äldre dam.Det är det som är så otroligt kul med Sköna Jag. Att få träffa massa kunder som jag kan hjälpa och dessutom få chansen att mejka tjejer som killar i alla möjliga åldrar. Otroligt lärorikt.
 
Idag har jag haft en go dag i skolan. Mina tjejer har satt igång med ett arbete idag, så jag har hunnit förbereda massavis inför kommande lektioner, samt fixa saker till vår salong i stan. Fredagen den 12 oktober kl 14 är ni välkomna på vår nyinvigning btw. Det får ni inte missa.
 
Jag har tagit ett kort på dagens makeup, men bilden blev otroligt grynig. Det blev iaf ett färgglatt lock och mörk glob. Jag älskar denna mejken!
 
Vad tycker ni?

RSS 2.0