. . .

Alltid samma sköna känsla när man bokar ett makeup och hårjobb!


headhunted

God dag! 
 
Idag har jag haft praktiskt makeup prov med mina elever. Jag älskar att styra med praktiska och teoretiska prov. Inte för jag tycker om att plåga eleverna, utan för jag älskar att se att de lärt sig saker som jag lärt dom. De är så duktiga att jag bara vill nypa tjejerna i kinderna och berätta hur bra de är. 
 
Igår blev jag headhuntad av en skola. Hon som mailade mig (antagligen rektorn) hade läst om min i tidningen när JP gjorde ett inredningsrepotage om min lägenhet. Hon hade sedan sparat en artikeln samt gått in på min hemsida. Så nu headhuntingen gick ut på att hon ville att jag skulle undervisa i makeup och hårstyling, samt om shabby chick - hur man inreder och gör om möbler. Jag är taggad!
 
Idag ska jag sätta i fjäder extensions på min vapendragare Sara. Jag har aldrig gjort det tidigare, men det kommer nog gå bra! 
 
Vad tycker ni om fjäder extensions?

Dagens makeup - this is me

God kväll!

Idag har jag varit lektionsfri och har befunnit mig i salongen från 8-20 och fixat inför invigningen som är om 2 veckor. Det är massa att göra och det är grymt roligt!

Idag har jag kört på röda läppar och nude ögon. Jag tycker det är grymt snyggt att köra osminkade ögon och färg på läpparna, men jag har knappt vågat köra på det själv tidigare eftersom mascaran är min bästa vän!

Vad tycker ni?


Syrran fixar frillan

För ett litet tag fick jag ett litet kuvert på posten. Nu har jag fått tummen ur och öppnat det.


Världens bästa och finaste syster hade skickat mig detta frisyrhäfte tillsammans med en söt lapp. Jag älskar alla små paket med gåvor som hon skickar mig. Snacka om att jag haft sån otrolig tur i livet att jag föddes som hennes mini sis!


Fick inspiration till kvällens frilla därifrån. Vill ni också ha ett frisyrinspirationshäfte så hittar ni det på glitter!makeup i mängder

God kväll!
Allt bra?!!
 
Jag tillbringar min fredagskväll med att tvätta. Det var kris (ni förstår vad jag menar)!
 
Det känns som alla timmar på dygnet går åt till tankar runt makeup, hår, naglar och hud. Som bekant har jag ju bytt jobb och jobbar numera som stylistlärare på PLUSgymnasiet. När jag började sa chefen "ni får fria händer, ge mig bara ett förslag" ungefär. Och som vi utnyttjat detta. När jag skriver vi, så menar jag mig själv och min vapendragare Sara. 
 
Vi har två salonger att röra oss på, och det känns verkligen som att bollen är i rullning nu. Vi börjar få ordning på båda salongerna och vi har fått väldigt bra respons från både elever och lärare. När jag inte är på salongen och har lektion med några av mina 80 elever så blir det grymt mycket planering. Planering verkar även vara det jag ägnar mig åt på fritiden också. Du ska bli så rolig när allt är klart och vi kan visa världen vad vi åstakommit!
 
Jag blev tillfrågad om att undervisa på Bäckadalsgymnasiet på tisdag, som ett litet gästspel, men jag var tyvärr tvungen att tacka nej. Saknar mina BD tjejer dock, hoppas dom har det bra utan mig.
 
Vad har jag mer pysslat med senaste tiden? Jag har jobbat på Sköna Jag ett par dagar, samt mejkat Erika som skulle gifta sig. Sen blev det hår på henne och hennes tärna. Sen har jag fixat lite naglar. Hmm, that´s it tror jag.
 
Helt osammanhängande blogginlägg, men jag ville iaf visa er att jag fortfarande finns.
 
Ha´t bra!

FÄRG

Hej fina ni!
 
Jag kom hem från jobbet för en liten stund sedan och nu när jag satte mig ner märker jag att jag är helt slut. Förmodligen beror det på att jag inte kunde sova igår.
Hela dagen har jag iaf tillbringat med stylist10a. Snacka om go klass. Vet ni föresten att vi har en salong nere i centrala Jönköping? Vi kommer göra om lite i salongen, sen blir det nyinvigning och då ska jag minsann bjuda in er!
 
När jag började på Plusgymnasiet fick jag (tillsammans med min nya vapendragare Sara) äran att ändra om lite på stylistlinjen. Något som vi båda var överrens om var att vi ville köpa in ett nytt makeupmärke. Jag har länge varit intresserad av FÄRG och Sara hade goda erfarenheter därifrån så vi köpte in det. Idag när vi öppnade kartongen med alla produkter var vi som barn på julafton. Alla underbart vackra ögonskuggor gjorde mig tårögd. Det ska bli så jäkla kul att jobba med detta märket.
 
Viste ni föresten att Birgitta Lagerholm som är hjärnan bakom FÄRG var min lärare i makeup när jag läste på Makeupstudion? Hon är ägare till skolan också, men det är en annan historia. När jag gick som elev så frågade Birgitta klassen om vilka paletter osv som vi tyckte bäst om. Så vi kan ju säga att det egentligen är jag som är hjärnan bakom FÄRG! Är ni själva sugna på bra produkter av hög kvalitet och med helt grymma pigment och bra priser....då kan ni klicka HÄR!
 

 
 

Nagelprojekt 2.0

Här kommer uppföljningen på nagelprojektet jag gör på min vän L! När hon visade mig sina naglar igår så blev jag helt rörd över hur duktig hon varit. Inget gnag what so ever och "hjälmarna" är så gott som borta. Vi klippte, filade och la på gellack, så nu har hon riktiga flicknaglar!RSS 2.0