när gör jag vad?

Ännu mer hudvårdsskola kommer här!

Rengöring, peeling, ansiktsbahandlig, mjukgörande....Det finns både det ena och det andra du kan unna din hud. Det luriga är kanske att veta när man gör vad och hur ofta du gör det. Så här kommer en liten guide for you!

Varje dag bör du använda rengöring och mjukgörande/återfuktande (dag & nattkräm). Glöm för guds skull inte solskydd. Så slipper du läderaktig hud och minskar risken för hudcancer. Hellre för högt skolskydd än för lågt.

Varje vecka bör du använda peeling för att få bort döda hudceller som täpper till porerna och gör huden fläckig. Lägga en ansiktsmask för att du och din hud är värd det bästa, samt använda ett serum som jobbar sig ner i huden och återfuktar underifrån.

Varannan månad är du värd en ansiktsbehandling. Det är det bästa som finns att luta sig tillbaks och bli omhändertagen av ett proffs. Ansiktsbehandling kan kosta shortan, så längre fram kommer jag tipsa om hur du fixar din egen bahandling hemma.

Några gånger om året bör du rensa ur ditt badrumsskåp i jakt på för gamla produkter och produkter som inte är anpassade för årstiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0