en minut utan hår...

Hittade denna trevliga hätta på jobbet härom dagen! 
 
Har jag sagt att jag har ett kul jobb?!!
 

volymen from heaven

Hejhejhej!
 
Idag har jag träffat min klass för första gången. Stylist11, som de så fint heter, verkar vara en kul klass med många roliga personligheter. Det känns häftigt att vara mentor för dessa 21 damer!
 
Jag måste bara tipsa er om en helt underbar produkt som jag testat. Det är ett hår puder från Four Reasons som ger frillan en volym som är helt lovely. Dessutom funkar den visst utmärkt som torrschampoo också. 
 
"Volymgivande finpartikelpuder som hjälper till att lyfta upp håret och ge hårstråna en fylligare känsla."
 
Kör ni detta pudret tillsammans med en toupering så får ni en volym som tom skulle göra Lily & Susie gröna av avund på det ljuva 80-talet!
 
Finns att köpa för 79 spänn på unikharvard.se 
 

hair-pwder-100.jpg


right here, right now

God dag!
Hur står det till med er?!! 
 
Åter igen ber jag om ursäkt för dålig uppdatering. Som jag skrev i mitt förra inlägg så är det väldigt mycket som händer just nu, så tankarna är på helt annat håll än just bloggen. Jag har gått i tankebanorna att jag ska sluta blogga, men samtidigt känner jag sån tacksamhet emot er som faktiskt följer mig. Så som det ser ut nu så kommer jag inte blogga varje dag, men jag tänker inte heller lägga ner skrivandet helt heller. Ni kommer istället få ett nytt inlägg lite då och då. Jag hoppas det är okej för er och att ni har förståelse.
 
Jag har ju som bekant börjat på mitt nya jobb nu. Jag har gått från den offentliga sektorn till den privata och kommer numera undervis i makeup och hårstyling på PLUSgymnasiet i Jönköping. Innan sommaren hade jag inga planer på att sluta på Bäckadal, men när denhär chansen dök upp så kände jag att det var en chans jag inte ville missa. Stylist har funnits på PLUS 3 år tidigare, men nu kommer skolan köra en "ny start" av programmet. Jag kommer att undervisa tillsammans med 2 andra tjejer i stylistämnerna och det kommer bli så grymt bra! Jag har massa ideér och min erfarenhet och mina kontakter kommer väl till pass nu. Hela veckan har vi jobbat med planering inför kommande läsår och jisses vad mycket det är att styra med. Nu börjar vi dock så ljuset i tunneln och det känns verkligen att detta kan bli hur bra som helst. Redan på tisdag börjar åk.1 och sen på onsdag kommer jag få träffa klassen jag kommer vara mentor (klassföreståndare) för och åk.3. Kul och spännande!
 
Jag har även (så klart) fått en hel drös med nya arbetskamrater som är så grymt bra och lättsamma. Samt en ny dator, så jag har inga bilder att visa er. Jag fick helt enkelt googla mitt namn för att hitta någon av mina bilder.
 
Nu vet ni iaf lite mer om vad jag sysslar med nu för tiden!
 

Still alive

Heeej!

Jag är i livet! Den dåliga bloggningen beror på att jag varit på semester, personliga orsaker, kurs och börjat mitt nya jobb som stylistlärare på Plus gymnasiet i Jönköping! Jag ska försöka komma igång med mitt skrivande här i veckan tänker jag, så håll ut fina läsare!

Bilderna är från min semester i Stockholm och pridefestivalen, samt från det finfina hotellet jag bodde på under min kurs i Göteborg!


Efterlängtade dag

Tjo! Min semester är äntligen här! Den blir dock inte så lång som förväntat pga nya jobbet, men den är här iaf! Idag gick jag upp i ottan för att ta bussen till Karlstad. Det blir chilledill med sol och bad förhoppningsvis! Och på fredag bär det av mot Stockholm och Pride festivalen bl.a. Det ska bli grymt kul med alla band som spelar, att få träffa massa vänner från när jag bodde i Stockholm och att bara få njuta av vår vackra kungliga huvudstad. Som ni säkert förstår så kommer bloggen ligga nere lite fram tills jag kommer hem! Ha det grymt gott tills vidare!


RSS 2.0