dagens makeup - this is me

Tjosan!

Idag har jag haft en bra dag på jobbet. Mina elever har varit helt tokiga, fast på ett bra sätt, så jag har fått mig många skratt.

Idag kör jag på en lila mejk. Lila glob, under ögat och en lila eyeliner. Ljusblått och orange lock, och vit kajal på vattenlinjen. Eyelinern har jag gjort själv, men det får jag visa er en annan gång hur man gör.




flying eye

God morgon!

Idag är det torsdag och det innebär heldag i skolan med mina makeup elever!

Jag tänkte ge er ett litet tips om hur du gör en snygg vinge på din eyeliner.

Börja med att måla dit din eyeliner längs fransraden och gör den så bred du vill ha den. Ta därefter ett papper eller en pensel och lägg från näsvingen upp till yttre ögonvrå. Den vinkel som du får på din pensel (eller papper) är den vinkel du ska lägga din vinge efter.

När du tittar syns bara vingen som en "extra ögonfrans" men när du tittar ner ser man en snygg eyeliner med naturlig båge som går snett uppåt. Alltså inte rakt ut eller snett neråt. Det kan vara kanon svårt att lägga en eyeliner snyggt, men öva, öva, öva! Ett tips är att öva på att lägga en eyeliner varje kväll innan du tvättar av ansiktet. Då gör det inget om resultatet ser ut som skit.

You can do it girl!

                 

Nu är jag skit tråkig som inte har någon bättre bild, men jag ska gottgöra er någon gång!

nagelgudens gåva

Jag är inne i en galen nagelperiod i livet har jag märkt. Nu finns det en produkt som jag bara måste, måste, måste ha! Orly Smart Gels är gelmanikyr för hemma bruk!! Det måste vara nagelgudens gåva till människan!

Det är ett under att jag inte fått nys om detta tidigare. Men jag fann det ändå i perfekt tid. Precis lagom till sommaren då vanligt nagellack har en tendens till att skavas bort av alla sol, bad och utomhusaktiviteter!

"Den absolut senaste trenden är gel-manikyr, alltså en hybrid av ett nagellack och en gelé som man lackar naglarna med. Man använder samma steg och teknik som i en vanlig lackning av naglarna, med underlack, vald färg och sedan överlack, skillnaden ligger i att "lacket" härdas i en UV lampa mellan varje lager. På så vis är manikyren torr direkt och varar i ca 2-3 veckor."

Skulle man vilja piffa till naglarna med en annan färg så går det utmärkt att lägga upp ett nagellack ovanpå. Det kan man sen ta bort utan att sabotera sin fina gelmanikyr då Orlys SmartGel är aceton-resistent! Bus bra! Och dessutom blir naglarna mycket hårdare!!

Ett kit med SmartGel kostar strax över tusen spänn, men det finns produkter så det räcker till 20 lackningar. Och slår du ut det så blir det otroligt mycket billigare än att gå och fixa naglarna på salong.



När du sen ska ta bort din maikyr så gör du självklart detta hemma också. Man börjar med att rugga upp ytan med den medföljande filen. Därefter stoppar man in naglarna i små "fickor" med en speciell remover som också medföljer. Eventuella rester skrapas bort med en liten "skrapa".

Visste nu föresten att Orly är ett av världens största nagellacksmärken? Det grundades redan 1975 av herr Jeff Pink. Han är även skaparen till den franska manikyren! Bara en sån sak gör ju att man vill ha allt i Orly-väg!

Är det bara jag eller känner inte ni att ni får ha-begär?!!

fila till fina nageln

God dag!

Allt bra med er?  

Sånahär dagar när jag är ledig så brukar det alltid bli massa skönhetsfix. Jag har brun utan solat mig, fixat makeup tutorial (som jag kommer visa er senare) och nagelfix. När jag fixade naglarna kom jag att tänka på min nagelfil och jag måste dela med mig av den till er.

Det är en fil i fyra steg. Den har alltså fyra olika "grovheter". Denna fil använder du inte på toppen av nageln, utan ovanpå nageln. Du börjar med den grövsta filen, fortsätter med den näst grövsta. Steg nummer tre polerar nageln och det sista steget gör att du får en otrolig glans på nageln. Detta gör man för att nageln ska se jämn ut och inte sådär randig som den kan bli annars.

De två grövsta filarna ska man vara lite sparsam med eftersom nageln kan bli skadad om man använder dom för flitigt. De två polerfilarna kan man använda dagligen.

Det blir sån sjuk skillnad på de naglarna om man använder filen. De ser grymt välvårdade ut.

Finns att köpa för en billig peng på kicks, åhléns, h&m mm.

nagellack som ger ha-begär

Jag såg detta på Hiilens blogg idag och det var så snyggt att jag bara var tvungen att sprida det vidare.

Ha-begär!!


Ciate Caviar Manicure finns att köpa på Eleven!

smashit skuggpalett

Under bloggfesten hade jag den största turen av dom alla. Jag tycker själv att jag vann första pris!

Jag vann Smashit All Day Shimmer Color Palette! Det är en ögonskuggspalett med 28 st mineralögonskuggor. Skuggorna inehåller grymt mycket pigment som gör att det är lätt att få upp en stark täckande färg. Tyvärr var 2 av skuggorna sönder när jag öppnade min palett, men jag älskar de 26 andra skuggorna.

Paletten kan du köpa HÄR och den kostar 349 spänn!


biotherm i mitt hjärta

Jag blev tipsad om denhär tävlingen igår. Man kan bla vinna massa produkter från Biotherm. Jag har aldrig länkat till någon tväling förr, men nu bara måste jag för att ha större chans att vinna!

Heja på mig!

                    
Klicka på bilden om ni vill vara med och tävla och därmed minska min chans att vinna ;)

styrka att slänga massa smink

Jag fick frågan av en läsare hur många nagellack jag har. Så jag blev lite nyfiken och tänkte räkna dom. Det visade sig dock vara ett evighetsjobb. Jag kan sitta precis överallt och måla naglarna, så lacken var utspridda all over. I köket, på toan, i väskor, jackfickor, soffbordet, brevid sängen, ja ni fattar.

Jag hittade ett 50-60 tal lack, sen orkade jag inte stirra runt och leta mer.

Istället tog jag äntligen tag i att städa i min låda där jag har mitt smink. Jisses vad mycket skit jag samlat på mig. Hälften hamnade nog i soporna. Det gör ont i mitt gamla hjärta att slänga saker, precis som med kläder så tror man alltid att man någon gång kommer få användning av sakerna i fråga i framtiden. Jag kommer förmodligen ångra mig senare, men det blev jätte fint iaf.

Ibland undrar jag hur min sambo orkar stå ut med alla mina ögonskuggor, nagellack och hårnålar som ligger precis överallt....


krulla fransarna

Jag har fått äran att testa denna underbara uppfinning från Blinc. Det är ett verktyg som du använder för att böja dina fransar. Jag har aldrig riktigt gillat de vanliga franstängerna, så detta passar mig helt perfekt.

Det finns en av/på knapp så du sätter på när du ska börja fransarna. På några sekunder blir borsten varm och ger sen fransarna ett väldigt naturligt resultat.

"Värme har sedan länge använts för att locka håret på huvudet, samma metod används här för att locka ögonfransarna. Tänk på att alla har olika franshår och för dem som har svårare fransar tar det längre tid innan man uppnår önskat resultat så upprepa proceduren tills fransarna uppnår önskad form. Tänk på att böja fransarna innan mascaran appliceras."

Blinc Heated lash curler kostar cirkus 250 spänn!




It's Up to blue

Idag har jag testat ORLYs nagellack. Alla på bloggfesten fick med sig ett i sin goodiebag och jag fick detta jätte fina turkosblå lacket. Det räckte med att måla ett lager för att få bra teckning.

Jag tycker om det massvis och kan absolut tänka mig att köpa det i fler färger.

Färgen heter "It's Up to blue".


livet på en pinne

Idag har jag haft en såndär underbart, fantastisk och helt jätte bra söndag!

Jag började dagen med frukost utomhus, följt av balkonghäng i nägra timmar och sen pysslande av mina balkonger. Det städades, kryddor, blommor och tomater planterades om och det blev jätte fint. Sen åkte jag till mitt älskade barndoms hem på vackra rosenlund. Grillning och firande av världens bästa mamma. Gud vad jag älskar att komma hem till Rosenlund. Det är så tyst och det enda som hörs är glada rop från vätterstranden och en och annan båt som åker förbi.

Att sitta på balkongen och blicka ut över de fina villorna, alla grönska och vätterns vackra vatten är sån frid för själen.

Vilket inlägg det blev, det har inget med makeup, skönhet, nagellack eller hår att göra, men ni får gilla läget ikväll! Imorgon ska jag göra en balmakeup på Lina och sen bara sitta på balkongen och njuta av att vädret och livet är så vackert!

äppelgröna nails

Jag har köpt ett superduper fint nagellack från IsaDora. Jag älskar färgen och vill ha det på mig hela tiden. Det är äppelgrönt och har nummer 648 (go green). Det torkar fort som tusan och sitter himla bra också.

Härma mig och köp det, ni kommer inte ångra er en sekund!


en missnöjd makeupartists fynd

God morgon!

Idag hade jag ställt klockan så jag kunde stiga upp i ottan. Planen var att sitta på balkongen hela dagen och bli svin brun (läs röd). Det sket sig ju ganska brutalt eftersom det regnar idag. Så nu är jag bara trött.

Jag tänkte visa vad jag fick med mig hem från marknaden igår.

Från jobbet (Sköna Jag) fick jag med mig dessa fyra skönheter. Massa färg, bara för färg är det bästa som finns! Samt de fyra behandlingarna som jag pratade om igår. 298 spänn för en ansiktsbehandling är ju så billigt att man nästan skäms! Eller vad sägs om en 30 min massage för 150. Helt loco!



Sen var jag även inne på Make Up Store. Där köpte jag äntligen en palett som jag funderat på att köpa ett bra tag. Det är en tom palett, med plats för 8 skuggor, som man stoppar sina skuggor i. Tyvärr finns den inte i större modell, vilket är ganska dåligt enligt mig. Efter incidenden med min försvunna htl platina så är jag verkligen i behov av att komma på ett bra system med mina skuggor så jag hittar dom lätt.

Gårdagen till ära så fick man även ett M magazin som jag tänkte läsa och låta mig inspireras av på balkongen idag. Jag får väl läsa den i soffan istället.


dagens makeup - bara för jag kan, bara för jag vill

Idag kör jag en mejk som jag tror kan komma att bli en favorit. Aldrig förr har så mycket okänt folk berättat hur tjusiga dom tycker min ögonmejk varit som det gjort idag.
Det är riktigt kul att får sån bekräftelse.

Jag kör på ett gul-grönt-grått lock. Grön och grå glob och en grön och vit skugga under ögat.







Plötsligt händer det

Idag har jag jobbat på Sköna Jag hela dagen. Jag hade tänkt mobilblogga men det har varit full rulle hela dagen.

Det är Jönköpings marknad idag och strålande sol på det, så hela Jönköpings befolkning har varit på stan.

Jag började dagen med en brud makeup, sen har jag stått ute och i butiken och sålt smink i tonvis! Vi hade grymt bra priser på behandlingar så jag slog själv till på två ansiktsbehandlingar, en massage och en manikyr. Sen köpte jag självklart massa smink också. Jag får visa det sen.

Nu till rubriken. Min älskade hightech lighter har varit borta jätte länge. Jag älskar den så eftersom den ger ögonskuggorna sån färg. Och idag när jag skulle plocka upp en ögonskugga ur sin förvaring så låg den bara där! Trotts att jag letat på det stället så många gånger förr. Ja, dom säger ju att "plötsligt händer det"!


dagens makeup - sunrise avenue

Jag hann inte uppdatera innan jobbet idag. Sorry för det.

Nu är jag här iaf. Jag har haft heldag med stylisterna och dom har fått skriva prov bla. Nu ska jag chilledilla lite, kanske sätta mig på balkongen och lapa lite sol (mest pga att alla andra gör det hela tiden och inte inte vill vara sämre). Sen bär det av till jordbrovallen för ett gött fotbollspass.

Idag kör jag åter igen på massa färg. Gult och orange lock. Rosa och lila i globen och turkose och vit under ögat. Vit kalaj på vatten linjen, eyeliner och marcara. Woppa!

Vad föredrar ni? Neutralt eller massa färg?




Hårsvall from heaven

Nu har även jag fått möjligheten att äga en egen helt egen moroccan oil!

Jag har hört så himla mycket gott om dessa produkter. Och att vi dessutom har deras produkter på jobbet gör det nästan skamligt av mig att inte äga minst en egen produkt. Men av en av våra sponsorer på bloggfesten fick vi en egen olja. Och jag ska utrycka det lindrigt. JAG ÄLSKAR MOROCCAN OIL!!!

För det första luktar den helt underbart. Håret får en fantastisk glans och klyvna hårtoppar och burrigt hår känns verkligen som ett minne blott.

Ni som inte testat denna mirakelprodukt borde verkligen köpa en sådan. Det sägs även att det stärker och gör håret vackrare vid regelbunden användning, och jag tvivlar inte en sekund!


vägen till långa fransar

Det har skett ett under!

Långa fransar är ju något som de flesta av oss damer är ute efter, så även jag. Jag har gått runt i tankarna på att göra en fransförlängning nu i vår, men har inte fått tummen ur. På bloggfesten blev vi sponsrade med en fransförlängning av ett företag och det priset vann min kära syster. Jag blev grön av avund och tänkte "att nu ska jag minsann göra min förlängning".

Men igår damp det ner ett litet paket i brevlådan. I paketet låg Lash Food. Det är ett serum som man lägger på fransar och bryn för att de ska växa sig längre och tjockare. Det unika med den här är att den är helt fri från kemikalier och hormoner och istället är uppbyggt på ört- och växtextrakt för att man ska slippa irritationer och andra jobbigheter.

Jag började använda den igårkväll och jag kommer återkomma med resultatet om några veckor.

Heja!

                            

dagens makeup - What color is black

Nu är jag hemkommen från dagens jobb. Stressade på mig träningskläderna och till min förvåning var det 15 minuter kvar tills jag blir hämtad och ska åka till fotbollen. Så då hinner jag visa dagens mejk.

På jobbet går jag alltid runt svartklädd och vad är då inte roligare än en mejk med massa färg?

Idag kör jag med ett lock i grönt, guld och rosa. I globen har jag lila och turkost. Jag älskar verkligen ögonskuggor med färg. Folk går runt och tror att dom bara passar i neutrala och bruna färger. Men det är helt fel! Mer färg åt folket!






Samba ut i fingertopparna

Idag kör jag på detta jätte fina lacket från Mist! Det matchar min makeup finfint då den innehåller lite guld idag.

Samba heter det och det är nästan så man vill riva loss en spontandans till Bruce som spelas på jobbet just nu!


dagens makeup - dramatisk muffin

Förra inlägget var mitt premiär inlägg skrivet från min yuppi. Känns grymt stort.

Ja så bekant har jag tillbringat dagen på Sköna Jag. Det var har varit väldigt lugnt och jag har endast gjort en makeup idag. Mitt "ha-begär" börjar även bli väldigt stort nu. Det är livsfarligt att gå omkring bland massa smink när man har ett så stort intresse.

I veckan tänkte jag börja visa lite vilka fina grejer vi blev sponsrade med till bloggfesten. Det blev 3 st goodiebags till alla deltagare, varav en var fylld med smink, skönhet och hårvårdsprodukter. I looove it!

Dagens makeup är gjord av två av mina absoluta favoritskuggor. Dramatic och Muffin från mus. Det går inte att få nog utav dom. På inre halvan av locket ligger muffin och ytterkant av ögat, upp i globen och under nedre fransraden ligger Dramatic.

Är det någon som vet hur tusan man gör för att bilderna inte ska bli så korniga när man tar kort med iPhone?






Back on track!

God dag bästa ni!

Jag har tagit lite välförtjänt uppehåll från bloggen ett litet tag. Jag har bara slappat och samlat tankarna efter den senaste tidens upplevelser.

Nu är jag på banan igen. Idag tillbringar jag hela dagen på SkönaJag! Kom gärna förbi och hälsa på mig.


finner inga ord

God dag!

Idag är jag en slagen hjälte vill jag lova er. Bloggfesten igår blev bra som tusan. Jag kommer inte skriva så mycket mer idag, för jag måste sova, sova, sova!

Jo, ni förstår, klockan halv åtta i morse ringde mitt larm och jag steg upp för att åka till Nässjö och göra en bröllopsmakeup på Ulrika. Hon blev hur fin som helst och strålade lika mycket som solen gjort idag.

Här kommer iaf en bild på mig från igår!


dagens makeup - dark angel

Idag är det bloggfeeeeeeeest!!!

Jag är grymt taggad. Det ska bli spännande att se resutlatet av allt hårt jobb som vi lagt ner. Förmodligen kommer jag inte hinna blogga mer idag, men jag ska se till att ni får veta allr om naglar, mejk och hår efteråt.

Dagens makeup är en mörkblå/grå sotning.




moroccanoils himmelrike

God kväll kära ni!

Nu har jag precis kommit hem efter en dag på jobbet. Kag hann göra både en provmejk inför ett bröllop samt en konsultation av en bruduppsättning. Det är kul med alla bröllop som hör sommaren till.

I butiken har vi fått in ett helt himmelrike av moroccanoil. Dom är väl mest kända för sina "silicondroppar" som man lägger i längderna av håret och får en grymt fin glans, dessutom luktar det jätte gott. Men det finns även inpackning, spray, schampoo....ja, hela fadderullan. I love it!



Ikväll ska jag hänga på Karlssons salonger och fixa iordning alla goodiebags inför bloggfesten på fredag.
Kul!

dagens makeup - somebody told me

Idag kör jag på en färgbomb! Det grå vädret gör att jag vill "måla hela världen lilla mamma".

Gul, orange, rosa, lila och turkos! Ge mig sommar och sol nu tack!

                    

                             
Vem tusan var det som sa att iphone hade bra kamera? Dethär är ju bara pinsamt!

vinn din VIP biljett

Nu har ni chansen att få delta som VIP gäst på vårens grymmaste fest, Bloggfest Jönköping!

Som VIP är du välkommen till Karlssons Lounge kl 18-22 nu på fredag. Modevisning, tävlingar, mingel och goodiebags som inte är av denna värld, och allt kan bli ditt!

För att vara med och tävla måste du ha en blogg och vara minst 18 år. Maila sedan till [email protected] där du uppger namn och bloggadress. Seså, det finns ingen tid att spilla!


dagens makeup - tesing blingbling

Idag kör jag ännu ett test på makeup som jag ska ha på bloggfesten.

Guld, grön, mörkgrön och grå blev det, men gula och gröna strazz på locket. Såhär i efterhand börjar jag tänka om jag helt och hållet ska droppa den gröna skuggan. Min egen gröna ögonfärg har tendens till att se lite blaskig ut när jag har grön ögonskugga.

Vad säger ni?

                

                

bloggfest

Glöm inte anmäla er till efterfesten gott folk. Ni skulle göra mig grymt glad om ni ville komma. Massa fina priser har ni dessutom chans att vinna!

Glöm inte att temat är "Galen glamour"!



Anmälan görs på [email protected]

beslutsångest!

Jag börjar få lite smått panik över mitt hår. Jag måste verkligen färga det till bloggfesten på fredag, men jag vet inte alls vad jag ska göra med det.

I vanliga fall brukar jag alltid ljusa upp håret på våren, men nu är jag klyven. Ljust, brunt eller mörkt?
Hjälp mig!!


Ljust?

     
      Brunt?


Mörkt?

mediakåt part. 3

Nu har vi varit med i ännu en tidning med vår bloggfest. Denna gång var det JönköpingNU som stod för läsningen. Det är jätte roligt att vi får vara med och synas och att allt vårt hårda arbete uppmärksammas.


dagens makeup - bloggfest, testing, testing!

Idag har jag testat en makeup som jag lurar på att ha på bloggfesten. Jag är dock inte hundra på resultatet. Jag vill nog ha lite mer guld och lite strazz stenar kanske.

I denna variant har jag använt en aprikos, lila, blå och grön skugga på locket. Och en grå i globen och under ögat. Eyeliner och mascara!




tips om fransar

God morgon!

Idag är jag tillbaka i verkligheten för en dag. Heldag med stylistklassen står på schemat och därefter träning. Det ska bli riktigt gött att koppla bort allt tänk på mail, sponsorer och bloggare som annars tar upp all plats i min hjärna.

Idag kommer det bli lektion i att fästa trebensfransar och modellering av ansiktet med hjälp av skuggor.

På tal om fransar så tänkte jag komma med ett litet tips till er vad man kan tänka på när man lägger mascara på dina underfransar. Om man inte markerar nedre fransrad med en kajal, skugga mm så kan det lätt de målade fransarna ger en skugga under ögat. Har du långa underfransar så kan denna skuggan se ut som att man har mörka ringar under ögonen.

Nu säger jag absolut inte att det alltid blir så, men det kan vara en liten tanke man kan tänka på.


300.000 kr!!!

All min tid går åt till bloggfesten. Jag hoppas ni har förståelse över detta och att jag därför inte bloggar om makeup som vanligt.

Igår blev vi intervjuade av Jönköpings Posten om vår fest, sen rekade vi läget på Karlssons salonger där festen ska hållas.

Vi hann även med en långfika och massa, massa planering. Sen räknade vi ihop värdet av allt som våra sponsorer sponsrar vår fest med. 300 jäkla tusen spänn! Förstår ni hur mycket 300.000 kr är? Det är mer än en kvarts miljon. Och allt detta bara på två månader.

Nu håller vi på med finliret av festen och alla bitar faller sakta men säkert på plats. Ni glömmer väl inte anmäla er till efterfesten där ni har chans att vinna jätte fina priser? Anmälan till efterfesten görs till [email protected].


Jag och Anna i dagens Jönköpings Posten.




Ett par bilder från när vi rekade läget inne på Karlssons salonger där bloggfesten hålls.

Temat för festen är "Galen glamour" och mina tankar går på högvarv angående hur jag ska ha hår, makeup och naglar. Jag har ju visat min klänning tidigare och den är så sjukt snygg. Det blir svårt att matcha makeupen med något så vackert. Imorgon ska jag göra en provmejk för att se om den blir snygg.

Har ni något förslag på hur jag ska se ut?

snyggaste brännan på stranden

Gog morgon kära ni!
Ny vecka och nya äventyr!

Jag tänkte ge er ett tips på en väldigt bra produkt om man lätt blir röd i solan och bränner sig. Det är en riktig mirakelprodukt och nu när ni läser dethär så kommer ni tro att det är för bra för att vara sant.

Maxosol heter den iaf och det är några små piller som man käkar tex innan utlandssemester. Det är ett kosttillskott som förbereder huden på solen och minskar risken för solöverkänslighet. Den gör dessutom så du inte börjar fjälla och du behåller på så sätt din bruna färg längre.

En vän till mig tipsade mig om Maxosol. Så när jag åkte till Dominikanska Republiken förra året började jag knapra dessa kosttillskott ett par veckor innan jag åkte. I vanliga fall bränner jag mig väldigt lätt och blir röd och börjar fjälla. Nu kunde jag ligga och sola i två veckor utan att bränna mig en enda gång. Och fjälla...
...det gjorde jag aldrig. Andra bullar var det i Mexico i år, då hade jag glömt käka Maxosol och jag brände mig något så vida pass.

"Kosttillskottet Maxosol är ett utmärkt komplement till solkräm som kan hjälpa dig att uppnå en hälsosam och vacker solbränna utan rodnad och solsveda. Maxosol innehåller bl.a. rikligt med naturligt betakaroten och andra antioxidanter som tillsammans skyddar huden inifrån mot UV-strålningens skadliga effekter. Dessutom ger Maxosol huden en jämnare och hållbarare solbränna."


dagens makeup - favorite colors

Idag kör jag på orange och lila lock med en grå glob. Blå eyeliner på det och en turkose kajal under ögat.
Jag älskar orange tillsammans med lila och blått.


grönt är skönt

Jag är en otroligt lycklig själ som blivit sponsrad med denhär helt fantastiskt, underbart vackra klänning.

Tusen tack Ella brud & fest, jag kommer vara finast på hela bloggfesten!

                      

bloggfestsfix!

God dag fina läsare!

Hela dagen idag går åt till att planera inför bloggfesten.

Dagen började med att vi mötte upp Lasse från Jönköping.Nu som gjorde ett litet repotage om oss som ni förmodligen kommer kunna läsa på onsdag. Sen bar det av hen till mig för att skicka ännu fler mail (helt sjukt att vi skickat nästan 700 mail på två månaders tid).

Nu ska vi pinna iväg till Ella brud & fest och kolla ut vilka klänningar vi ska ha på festen. Dom är så söta att dom sponsrar oss med det. Då slipper man iaf dendär beslutsångesten om vad man ska ta på sig.

Sen kl 14 ska vi på möte med en fotograf som ska vara med och föreviga festen med sin kamera.

Saker och ting börjar ordna upp sig, och idag blev det även klart att ett känt märke är med och sponsrar vår fest. Lovely!


Bild från när jag och Anna gjorde debut som radiopratare!

dagens makeup - i´m a dreamer

Hallu!

Denhär dagen har varit konstig. Det är ju torsdag, så jag skulle ha heldagslektion med mina stylisttjejer. Det slutade med att klassen gick ner till stan och "rekade läget" bland de olika produkterna och dess funktioner och sen slutade vi lektionen redan kl 12.

Nu har jag gått en sväng på stan och köpt nya fotbollsskor (hur tusan kan ett par skora vara så förbannat dyra?!!) samt lunchat med min kära mor och morbror.

Nu blir det fix med bloggfesten för imorgon har jag en låååång dag framför mig med diverse möten med butiker, fotografer och ännu en tidning. Det ni. Men mer omd et imorgon.

Idag kände jag för färg. Det är nog det underbara vädret som ger mig massa sug efter färg. Grun, blå, lila och turkos blev det. Alla skuggor kommer från min älskade 88 ultra shimmer palett.






I love you 88 ultra shimmer!

Glöm inte bort att vara med och tävla!
                                                           

mediakåt part. 2

Ja idag syns jag och Anna på JNytt där de intervjuat oss om vår kommande fest. Häftigt att jag var så grymt brun då. Nu är jag lika vit som vanligt. Läs om oss HÄR!


sminkrabatt

Genom bloggfesten har jag nu förmånen att berätta att stylebybox.com erbjuder er 15% på hela erat köp om ni uppger Bloggfest som rabattkod i kassan. Där kan ni köpa grymt mycket smink, skönhetsproduker och massa annat kul. Jag ser det som en skänk från ovan till oss makeupälskare.

Klicka HÄR för att komma till stylebybox!

                                               zbig>

Och klicka HÄR för att komma till vår grymma bloggfest!!

klädd i kärlek

Jag hittade ett jätte fint nagellack från MIST! Färgen var sådär härligt klarröd och det blev jätte fin glans.

Och som om det inte var sött nog så hette lacket Love!


RSS 2.0