eyebrows

Ett litet tips!

Ett ögonbryn kan förvandla ett ansikte enormt!
Personligen tycker jag att ett par välformade ögonbryn är jätte viktigt.
För att lindra smärtan lite när du plockar kan du passa på att plocka brynen precis efter du duschat. Då är hårsäckarna i stråt lite mjukare och låssnar lättare. Eller så bedövar du med lite is.

Plocka alltid dina bryn underifrån, och var noga med att inte plocka för mycket.
Plocka några strån i tagen, titta i spegeln och stäm av om, och var du behöver plocka mer. Bäst ljus får du om du står i direkt solljus.



När du fått dina bryn i en form som du gillar finns det massa olika sätt att fortsätta på om man vill fylla i dom.
Här nere står tre alternativ som jag föredrar!

Färg! Antingen färgar du dom. Det kan du göra på salong för ett par hundra. Annars färgar du dom själv. Det kan vara lite svårt i början, men efter någon gång har du fått in rätta knycket. Var noga med att välja en brynfärg som inte är för mörk. Står det att färgen är brunsvart. Då är den brunsvart! Själv kör jag på färgen brun, lite mörk första dagen, men det bleks ner.

Penna! Annars kan du använda en bryn penna. Detta är nog det smidigaste sättet att färglägga dina bryn på. Se till att pennan är bra vässad så du slipper att dina bryn ser suddiga ut. Ta bara pennan och fyll i dina egna bryn så pass mycket du känner för.

Skugga! Detta är det sätt som jag tycker ger absolut naturligast resultat. Du tar bara en tunn pensel och doppar i din brynskugga. Se till att slå av penseln innan du börjar måla, så du inte får ett mörkt streck i brynet. Följ sen brynets form med penseln och fyll i på de ställen som det behövs på.

Tri brow från Makeup Store är en förbaskat bra investering.
Blanda till färgen du vill ha på dina bryn och måla på med en tunn pensel!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0